Nieuwe profilering

De website katjastaartjes.nl is vernieuwd en online! Een metamorfose; de site is aangepast aan de huidige tijd en mobiele communicatiemiddelen. Met meer aandacht voor beeld uit de bergen en video. De site is gemaakt door COTT, in intensieve samenwerking met Frits Tomson.
Er zijn nog een paar openstaande punten, die komende tijd worden afgewerkt, zoals de toelichtende tekst bij de expeditie-foto’s, het Engelse deel van de site, wat details. Verder komt er nog een inspiratie-pagina (inspiratie uit de bergen: foto’s met quote) en een samenvattende versie voor mobiele telefoons.

Behalve een nieuwe site, hebben logo en huisstijl een restyling ondergaan. Het ontwerp komt van Endeke Huisman (Penong Ontwerp), met wie Katja al jarenlang samenwerkt. Bijgaand het kleurige visitekaartje. Voor wie wil weten welke berg het is: de prachtige Ama Dablam in Nepal (6856 m, genomen op weg naar Amphu Labtsa).

De restyling werd vooraf gegaan door een filmpje dat sinds september online is. Hier stelt Katja Staartjes zich voor als motivatie spreker. Deze video is gemaakt door filmcollectief De Observeerders. Later dit jaar volgen er nog twee extra fragmenten, vanuit het materiaal dat al geschoten is. Katja werd eerder door de Observeerders gefilmd in opdracht van Hemels van der Hart (Hartwerkers) en Friesland Campina (een clip die binnenkort online gaat in HongKong).