ONLINE WEBINAR

KRACHTIGE STORYTELLING

´Maak
de verschillen
overbrugbaar´

WEBINAR: ONLINE & HYBRIDE INSPIREREN

Online webinar? Katja Staartjes inspireert ook online. Een belangrijke rol bij haar webinars spelen de impactvolle beelden: foto’s en filmpjes met daarbij het persoonlijke verhaal van de bergbeklimster. Dat geeft vaart en krachtige storytelling.

Wat goed werkt: 15/20-minuten storytelling met interactie via vragen / chats / break-out rooms. Dit kan een aantal keer herhaald worden. Katja garandeert dat het programma blijft boeien, ook bij anderhalf of twee uur. Er is dan meer interactie mogelijk. Een hybride webinar, met live-streaming vanuit een studio (via de opdrachtgever) is uiteraard ook mogelijk.

Bij elk webinar stelt Katja een exemplaar TopTeams beschikbaar, boordevol inspiratie via foto’s en verhalen. Het boek bereikte de shortlist voor ManagementBoek 2020.

Voorbeelden thema’s ONLINE WEBINAR

peakperformance4a_leiderschap_katjastaartjes_IMG_0224_300

Krachtig Leiderschap

Hoe haal je alles uit jezelf en je team? Het begint bij zelfkennis en vertrouwen. Een veilige sfeer creëren is de basis voor open communicatie. Hoe uitdagender de omstandigheden, hoe belangrijker leiderschap & eigenaarschap. Samen verder komen, dat is de essentie.

peakperformance4C_bezieling_katjastaartjes_L1040934_300

Volledig commitment

Naarmate je langer onderweg bent wordt duidelijk of je werkelijk hetzelfde doel voor ogen hebt. En of er echt commitment is voor dat doel en het gezamenlijke belang voorgaat. Of je verschillen kunt overbruggen en iets voor elkaar over hebt. Dat is teamwork.

peakperformance4B_samenwerken_katjastaartjes_L1020816_300

Veerkracht vergroten

Hoe reageer je op onverwachte wendingen en tegenslag? Individueel en als team? Veerkracht is dan essentieel. Maar hoe vergroot je die veerkracht? En hoe ga je om met je grenzen? Het is een precair evenwicht, zeker vandaag de dag.

Praktische zaken online webinar

Katja Staartjes: “Graag bespreek ik de wensen en mogelijkheden voor het webinar. Online-bijdragen zijn in de regel bondiger dan een reguliere ‘live-presentatie’. Het is afhankelijk van de opzet van de bijeenkomst, het aantal mensen dat inlogt, etc. En van de setting: of ik hybride presenteer vanuit een studio, dan wel vanaf mijn kantoor via ZOOM/MS Teams/Webex etc. In het laatste geval deel ik mijn presentatie, wat uitstekend blijkt te werken door de directe interactie via de live chat.”
N.B. In april 2020 deed Katja haar eerste webinar via uitgever Management Impact. Via deze link is het webinar terug te kijken. Zij was hierbij in gesprek met de moderator, niet te verwarren met een ‘normale’ online-beeldlezing, waarbij Katja zelf presenteert.

Call Now Button