ONLINE WEBINAR

KRACHTIGE STORYTELLING

´Maak
de verschillen
overbrugbaar´

WEBINAR: ONLINE & HYBRIDE INSPIREREN

Online webinar? Katja Staartjes inspireert ook online. Een belangrijke rol bij haar webinars en online presentaties spelen de impactvolle beelden: foto’s en filmpjes met daarbij het persoonlijke verhaal van de bergbeklimster. Dat geeft vaart en krachtige storytelling.

Wat goed werkt: 15/20-minuten storytelling met interactie via vragen & chats. Dit kan een aantal keer herhaald worden. Katja garandeert dat het programma blijft boeien, ook bij anderhalf of twee uur. Er is dan meer interactie mogelijk, al dan niet via break-out rooms. Een hybride webinar, met live-streaming vanuit een studio (via de opdrachtgever) is uiteraard ook mogelijk.

Bij elk webinar stelt Katja een exemplaar TopTeams beschikbaar, boordevol inspiratie via foto’s en verhalen. Het boek bereikte de shortlist voor ManagementBoek 2020.

Voorbeelden thema’s ONLINE WEBINAR

peakperformance4a_leiderschap_katjastaartjes_IMG_0224_300

Persoonlijk Leiderschap

Buiten je comfortzone word je getest op je eigen leiderschap en de samenwerking. Leer je jezelf en elkaar beter kennen, met alle kwaliteiten en beperkingen. Eigen leiderschap is de basis voor beter teamwork.

peakperformance4C_bezieling_katjastaartjes_L1040934_300

Volledig commitment

Naarmate je langer onderweg bent wordt duidelijk of je werkelijk hetzelfde doel voor ogen hebt. En of er echt commitment is voor dat doel en het gezamenlijke belang voorgaat. Of je verschillen kunt overbruggen en iets voor elkaar over hebt. Dat is teamwork.

peakperformance4B_samenwerken_katjastaartjes_L1020816_300

Veerkracht vergroten

Hoe reageer je op onverwachte wendingen en tegenslag? Individueel en als team? Veerkracht is dan essentieel. Maar hoe vergroot je die veerkracht? En hoe ga je om met je grenzen? Het is een precair evenwicht, zeker vandaag de dag.

Praktische zaken online webinar / presentatie

Katja Staartjes: “Graag bespreek ik de wensen en mogelijkheden. Online-bijdragen zijn in de regel bondiger dan een reguliere ‘live-presentatie’. Het is afhankelijk van de opzet van de online bijeenkomst, het aantal mensen dat inlogt, etc. En van de setting: of ik hybride presenteer vanuit een studio, dan wel vanaf mijn kantoor via MS Teams/ Zoom/ Webex etc. Direct vanaf mijn kantoor is het voordeel dat ik rechtstreeks in contact ben met de groep via de live chat of een online gesprek. Ook Mentimeter kan goed werken voor de interactie. Ik ga er van uit dat de opdrachtgever het platform faciliteert, incl. evt. break-out rooms / Mentimeter.”
N.B. In april 2020 deed Katja haar eerste webinar via uitgever Management Impact/Boom. Het webinar is terug te kijken. Katja was hierbij in gesprek met de moderator, niet te verwarren met een ‘normale’ online-beeldlezing, waarbij zij haar presentatie zelf doet en deelt.

Open online masterclasses

Via twee samenwerkingspartners is in 2021 een masterclass online gegaan, waarin je de bijdrage van Katja Staartjes – met volop beelden – individueel en via meerdere modules kunt volgen. Op de momenten dat het past. Deze masterclass is, i.t.t. de reguliere lezingen, waarin het publiek wordt meegenomen in het avontuur van een expeditie, gebaseerd op de indeling van haar boek TopTeams. Via zes expeditie-fases behandelt Katja totaal 18 pijlers, die maken dat een team kan uitgroeien tot een topteam. De masterclass kost € 60,- ex btw en is aan te schaffen via:

Het Grootste Kennisfestival: Masterclass Samen Bergen Verzetten (6 modules)
Online deSpreker.nl: Masterclass Topteams  (8 modules)
Ga mee op expeditie en laat je inspireren. Om het beste uit jezelf en uit je team te halen!

Call Now Button