SPREKER TEAMWORK

SAMEN BERGEN VERZETTEN

(ONLINE) SPREKER TEAMWORK

Op zoek naar een spreker over teamwork? Juist onder extreme omstandigheden leer je daar het meest over. Bergbeklimmer Katja Staartjes beklom de hoogste bergen ter wereld (1e Ned. vrouw op 8848 meter hoge Mt Everest) en volbracht Great Himalaya Trail van 2000 km. Zij neemt je mee op expeditie, met storytelling & adembenemende beelden van haar avonturen.
Onder die extreme omstandigheden hoog in de bergen word je gedwongen telkens te anticiperen op het weer, de terrein-omstandigheden en het zuurstoftekort in de ijle lucht. Je leert elkaar heel snel kennen, want ieder loopt er tegen z’n grenzen aan, zowel fysiek als mentaal. Makkelijk is anders, maar het verbindt intens. Het komt aan op veerkracht, persoonlijk leiderschap, maar bovenal teamwork. En flexibiliteit – agility – om snel in te spelen op alle onzekerheid en snel veranderende omstandigheden.

Kortom, allemaal aspecten waar we allemaal mee te maken hebben. Zeker vandaag de dag. Juist door haar uitgebreide management ervaring in zowel vaste als interim functies, kan Katja Staartjes een zeer goede vertaalslag maken naar de praktijk.

Beter teamwork

Samen ben je meestal niet sneller, maar samen kom je wel verder. Als het goed is… en er sprake is van teamwork. Elkaar vertrouwen, echt aanvullen en  in staat zijn verschillen te overbruggen. Plus commitment hebben voor het gezamenlijke doel, waarbij ego’s ondergeschikt zijn aan het gezamenlijke belang.

In de bijdrage van Katja kan nadruk gelegd worden op specifieke thema’s, zoals:
• Verschillen benutten
• Vitaliteit
• Zelfvertrouwen & onderling vertrouwen
• Persoonlijk leiderschap
• Veerkracht
• Grenzen erkennen, bewaken en verleggen

Presentaties op maat

De bijdrage wordt op maat gemaakt qua tijd, inhoud en mate van interactie. Een webinar is ook mogelijk, door de impact van de beelden blijkt e.e.a. online heel goed te werken als inspiratie-bijdrage. Dat kan via tools als MS Teams, Zoom etc. Of hybride vanuit een studio.
Katja beschikt verder over een licensie Management Drives als (team)coach; extra dagdelen zijn mogelijk in het kader van teamontwikkeling.

Schrijver van o.a. TopTeams

Katja Staartjes schreef vier boeken. Het meest recente boek is TopTeams – Samen bergen verzetten. Het boek staat vol prachtige foto’s (van Menno Boermans), quotes en verhalen. Het boek bereikte de shortlist voor de verkiezing van Managementboek van het jaar 2020.

Interesse in een presentatie of webinar met impact? Vul het formulier in, of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook bellen: 06 212 742 82.

Lees verder op deze website: Motivatie spreker | Online Webinar | Team OntwikkelingOver KatjaMedia | Nieuws | Inspirerende boeken | Podcast – Tjipcast over TopteamsExpertrecensies Managementboek.nl over TopTeams

Call Now Button