INSPIRATIE SPREKER

BEVLOGEN LEZING DIE INSPIREERT

BEVLOGEN LEZING DIE INSPIREERT

Bent u op zoek naar een bezielde gastspreker voor uw organisatie? Mijn woorden raken uw collega’s in het hart. Mijn ervaring als bergbeklimmer, expeditieleider én manager zet ik in om uw organisatie te helpen bij het neerzetten van topprestaties.

Focus op organisatievraagstukken

Topprestaties realiseren komt aan op focus en doorzettingsvermogen, maar juist ook het vermogen om los te laten En uiteraard draait om samenwerken, dat geldt in het bergbeklimmen en binnen organisaties. In mijn lezingen gebruik ik de klimexpedities als krachtige metafoor en als inspiratie bij uw eigen managementvraagstukken.

Lezing op maat

De presentatie maak ik op maat. U geeft de input ten aanzien van de duur van het verhaal, de focus op eventuele thema’s en de gewenste interactie. Mogelijke thema’s die extra aandacht kunnen krijgen, zijn bijvoorbeeld:
• Een echt gemeenschappelijk doel
• Teamgeest en vertrouwen
• Omgaan met verandering en tegenslag
• Ethiek en grenzen bepalen
Een lezing kan desgewenst via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Beelden met impact

Om mijn verhaal kracht bij te zetten, gebruik ik adembenemend beeldmateriaal van mijn expedities naar de Himalaya en Karakoram, zoals van de Mount Everest en Gasherbrum I. Daardoor heeft mijn verhaal en de boodschap meer impact. Dat geeft uw medewerkers de kans om de een en ander ook echt in het dagelijks werk toe te passen.

Auteur van Top-inspiratie

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en Hoog spel.

Interesse in een krachtige lezing en/of training? Vraag informatie aan of bel 06 212 742 82.

Call Now Button