TOPSPREKER KATJA STAARTJES

BEVLOGEN LEZING DIE INSPIREERT

TOPSPREKER DIE INSPIREERT

Bent u op zoek naar een spreker die uw organisatie inspireert? Op gebied van leiderschap, teamgeest en omgaan met veranderingen. Zodat het best mogelijke resultaat wordt neergezet. Bij mijn lezingen en workshops werk ik vanuit mijn achtergrond als als bergbeklimmer en  expeditieleider. Daarnaast kan ik goed de koppeling maken naar de situatie in organisaties, aangezien ik zelf jarenlange ervaring heb in diverse managementfuncties.

Parallellen naar de dagelijkse praktijk

Tijdens mijn expedities naar bergreuzen als de Mount Everest heb ik ervaren dat leiderschap en teamgeest essentieel is om te presteren. En dat is binnen organisaties niet anders. Mijn ervaringen in het hooggebergte vormen een krachtige metafoor om uw organisatie te inspireren om gezamenlijk een win-win situatie te bewerkstelligen.

Uitstekende teamgeest

Wat helpt om tot een topresultaat te komen te komen? De volgende factoren komen aan de orde tijdens mijn lezing:
• Gemeenschappelijk doel
• Commitment
• Constructieve sfeer & conflict-oplossend vermogen
• Vertrouwen
• Elkaar aanvullen
• Open communicatie
• Omgaan met veranderingen & agility
Wilt u meer tijd nemen voor uw vraagstukken? Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Sessies op maat

Ik maak de lezing op maat; zowel de duur als inhoud en focus op bepaalde thema’s wordt afgestemd op uw wensen. Desgewenst kunnen bepaalde thema’s of vraagstukken op interactieve wijze worden uitgewerkt. In geval de nadruk op de interactie dient te liggen kan de sessie met één of twee dagdelen worden uitgebreid.

Indrukwekkend beeldmateriaal

De ervaring die ik tijdens mijn Himalaya-expedities heb opgedaan, illustreer ik met bijzondere beelden. Het verhaal dat ik vertel gaat leven als uw team de intense ervaringen van een expeditie ziet en hoort. Het is alsof je er zelf bij bent. De vergelijking die ik trek met de vraagstukken die u tegenkomt in de dagelijkse praktijk wordt daarmee tastbaar.

Inspirerende boeken

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en Hoog spel.

Interesse in een presentatie en/of training die inspireert? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 06 212 742 82.

Call Now Button