INTERESSANTE SPREKER

INTERESSANTE LEZING STIMULEERT HET BEREIKEN VAN DE TOP

INTERESSANTE LEZING STIMULEERT HET BEREIKEN VAN DE TOP

Bent u op zoek naar een interessante spreker voor uw organisatie? Mijn lezingen inspireren en laten uw medewerkers op een andere manier naar zichzelf kijken. Ik gebruik mijn ervaring als bergbeklimmer, expeditieleider en manager om u te helpen tot nieuwe inzichten te komen.

Topprestatie vanuit motivatie & teamwork

Belangrijke voorwaarden voor het leveren van topprestaties zijn motivatie en teamwork. Daadwerkelijke bezieling vraagt om keuzes maken en er echt voor willen gaan. Teamwork vergt commitment en vertrouwen binnen het team. Graag kijk ik samen met u naar uw managementvraagstukken en ontzenuw ik de belemmeringen die onder uw medewerkers leven om aan de top te komen.

Lezingen op maat

Samen bepalen we de inhoud, duur en mate van interactie van de lezing. Ik maak het verhaal op maat, met focus op de thema’s die voor u belangrijk zijn. Dat zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:
• Persoonlijk leiderschap
• Samenwerken
• Omgaan met tegenslag
• Risico’s nemen
• Ethiek en integriteit

Een lezing kan met extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Origineel beeldmateriaal

Mijn woorden komen tot leven door het indrukwekkende beeldmateriaal dat ik tijdens mijn lezingen gebruik. De vergelijking tussen het beklimmen van bergreuzen als de Mount Everest en Cho Oyu en de vraagstukken die bij u spelen wordt daarmee tastbaar. Mijn verhaal heeft impact, waardoor uw medewerkers zich deze lezing ook later scherp herinneren.

Auteur van 3 inspirerende boeken

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en Hoog spel.

Interesse in een lezing en/of training die inspireert? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.