TOP INSPIRATIE

VAN DROOM TOT SUCCES

Top-inspiratie, Van droom tot succes

ISBN 978-90-5759297-3
1e druk 2008 / 6e druk 2018, uitgeverij Podium
paperback, 152 pagina’s
formaat 20,0 x 20,0 x 1,0 cm
€ 19,50

JE KUNT MEER DAN JE DENKT

Katja Staartjes inspireert de lezer dromen om te zetten in concrete doelen en die vervolgens te realiseren. Voor individuen en teams, op het werk en thuis.

Het boek bestaat uit 5 delen met 60 korte en krachtige stukjes waarin de auteur parallellen trekt tussen haar klimervaringen en alledaagse situaties. Een greep uit de thema’s die aan bod komen: ambitie, teamgeest, leiderschap, vertrouwen, integriteit, angst en omgaan met tegenslag. Elk thema is voorzien van een bijpassende paginagrote foto.

Top-inspiratie, Van droom tot succes is een boek voor iedereen die zijn persoonlijke top wil bereiken of het beste uit zichzelf of zijn team wil halen. Wat kom je onderweg tegen? En wat bepaalt je uiteindelijke succes?
De eerste druk van van dit boek verscheen in februari 2008, inmiddels is er een vijfde druk. Verder is in 2009 (in eigen beheer) een Engelse vertaling van ‘t boek verschenen: Peak Performance.
Zowel de Nederlandse als Engelse variant worden regelmatig besteld als relatiegeschenk rondom de feestdagen, teamevents of een optreden van bergbeklimmer Katja Staartjes.

‘‘De parallellen met succes in het leven en de maatschappij en met het beklimmen van een berg liggen voor de hand. Katja Staartjes heeft de thema’s overzichtelijk geordend en er fraaie, groot afgedrukte foto’s bij gemaakt.’
Eindhovens Dagblad, Peter Daalder
lijn

‘Een boek om inspiratie op te doen voor de weg naar welke top dan ook.’
Hoogtelijn, Letty Wessels
lijn

TOP-INSPIRATIE GETIPT IN BOEK VOOR TEAMTRAINERS

Dit boek van Rozemarijn Dols & Josine Gouwens beschrijft zestig inspirerende werkvormen die de hersenen prikkelen en geschikt zijn voor creatieve sessies met groepen. Top-inspiratie van Katja Staartjes wordt getipt als leidraad voor één van de werkvormen, waarbij de deelnemers de metaforen uit een klimexpeditie gebruiken.
Het boekwerk is geschreven voor mensen die bijeenkomsten begeleiden om tot vernieuwing of verbetering te komen op gebied van o.a. samenwerken & teamwork.

60 Werkvormen voor creatieve sessies

door Rozemarijn Dols & Josine Gouwens
ISBN 978-90-8965107-5
2e druk 2011, uitgeverij Van Duuren Management
€ 29,95