TOP INSPIRATIE

VAN DROOM TOT SUCCES

Top Inspiratie, Van droom tot succes

ISBN 978-90-5759297-3
1e druk 2008 / 6e druk 2018, Uitgeverij Podium
paperback, 152 pagina’s
formaat 20,0 x 20,0 x 1,0 cm
Het boek is alleen nog tweedehands verkrijgbaar. De Engelse vertaling Peak Performance is nog wel nieuw te koop.

JE KUNT MEER DAN JE DENKT

Katja Staartjes inspireert de lezer dromen om te zetten in concrete doelen en die vervolgens te realiseren. Voor individuen en teams, op het werk en thuis.

Het boek bestaat uit 5 delen met 60 korte en krachtige stukjes waarin de auteur parallellen trekt tussen haar klimervaringen en alledaagse situaties. Een greep uit de thema’s die aan bod komen: ambitie, teamgeest, leiderschap, vertrouwen, integriteit, angst en omgaan met tegenslag. Elk thema is voorzien van een bijpassende paginagrote foto.

Top Inspiratie, Van droom tot succes is een boek voor iedereen die zijn persoonlijke top wil bereiken of het beste uit zichzelf of zijn team wil halen. Wat kom je onderweg tegen? En wat bepaalt je uiteindelijke succes?
De eerste druk van van dit boek verscheen in februari 2008. Er volgden vijf herdrukken en een Engelse vertaling.

‘‘De parallellen met succes in het leven en de maatschappij en met het beklimmen van een berg liggen voor de hand. Katja Staartjes heeft de thema’s overzichtelijk geordend en er fraaie, groot afgedrukte foto’s bij gemaakt.’
Eindhovens Dagblad, Peter Daalder
lijn

‘Een boek om inspiratie op te doen voor de weg naar welke top dan ook.’
Hoogtelijn, Letty Wessels
lijn

TOP-INSPIRATIE GETIPT IN BOEK VOOR TEAMTRAINERS

Dit boek van Rozemarijn Dols & Josine Gouwens beschrijft 75 inspirerende werkvormen die de hersenen prikkelen en geschikt zijn voor creatieve sessies met groepen. Top Inspiratie van Katja Staartjes wordt getipt als leidraad voor één van de werkvormen, waarbij de deelnemers de metaforen uit een klimexpeditie gebruiken. Het boek is geschreven voor coaches en iedereen die bijeenkomsten begeleidt om tot vernieuwing/verbetering te komen op gebied van o.a. samenwerken & teamwork.  N.B. In de eerdere drukken betrof het 50 resp. 60 werkvormen.

75 Werkvormen voor creatieve sessies

door Rozemarijn Dols & Josine Gouwens
ISBN 9789089654250
Derde (gewijzigde) druk 2018, uitgeverij Van Duuren Management € 29,99

Call Now Button