MOTIVATIE SPREKER

BEVLOGEN MEDEWERKERS GAAN VOOR DE TOP

BEVLOGEN MEDEWERKERS GAAN VOOR DE TOP

Een spreker die uw medewerkers motiveert om topprestaties neer te zetten? Mijn lezingen inspireren en geven uw team de bevlogenheid die u zoekt. Mijn ervaring als bergbeklimmer en manager zet ik in om uw medewerkers te overtuigen van hun kracht.

Alles lukt als u er echt voor gaat

Het einddoel behalen valt of staat met motivatie. Of dat nu de top van de Mount Everest is of een topprestatie op het werk. Want bijna alles lukt als u er echt voor gaat en de samenwerking goed is. Want je moet het samen doen. Dat geldt voor het bergbeklimmen en voor de uitdagingen binnen uw organisatie. Mijn ervaringen in de Himalaya vormen een krachtige metafoor om uw medewerkers te inspireren het maximale uit zichzelf te halen. Mijn lezing stimuleert teams om tot het uiterste te gaan en te kijken naar verbeterslagen.

Lezingen op maat

Voor uw organisatie maak ik een presentatie op maat. We bepalen samen de inhoud en duur, met een focus op de thema’s die voor u belangrijk zijn, zoals:
• Gemeenschappelijk doel
• Teamwork
• Veerkracht
• Ethiek en integriteit
Wilt u meer tijd nemen voor uw teamvraagstukken? Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Krachtige beelden

Om mijn verhaal kracht bij te zetten, gebruik ik adembenemend beeldmateriaal van mijn expedities naar bergreuzen als de Mount Everest. Deze visuele ondersteuning zorgt ervoor dat de boodschap meer indruk maakt en daarnaast beter blijft hangen. Dat geeft uw medewerkers de kans om mijn verhaal ook echt in hun dagelijks leven toe te passen.

Auteur die inspireert

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Hoog spel, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens – Great Himalaya Trail door Nepal.
Interesse in een lezing en/of training met impact? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button