SPREKER LEIDERSCHAP

MET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP KOM JE VERDER

MET PERSOONLIJK LEIDERSCHAP KOM JE SAMEN VERDER

Een spreker die uw medewerkers motiveert om alles uit zichzelf en het team te halen? Mijn lezingen inspireren en stimuleren uw mensen tot persoonlijk leiderschap. Mijn ervaring als expeditieleider, bergbeklimmer én manager zet ik in om uw organisatie verder te helpen.

Er echt voor gaan

Een succes maken van een uitdagende doelstelling, staat of valt met bezieling. Of dat nu de top van de Mount Everest is of een topprestatie op het werk. Want bijna alles lukt als je er echt voor gaat en de samenwerking goed is. Je moet het samen doen. Dat geldt voor bergbeklimmen, maar zeker ook voor de uitdagingen binnen organisaties. Mijn ervaringen in de Himalaya vormen een krachtige metafoor om mensen te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen. Een voorwaarde daarbij is dat je jezelf eerlijk in de ogen durft te kijken. En jezelf kent. Dat je weet wat je kwaliteiten zijn, en waar jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Kortom, met persoonlijk leiderschap kom je verder. Niet alleen zelf, maar vooral als team. Waardoor je elkaar kunt aanvullen en versterken. En het lukt om de beoogde resultaten te behalen.

Lezingen op maat

Ik maak de presentatie op maat. We bepalen de inhoud en duur van de sessie, met een focus op de thema’s die voor u belangrijk zijn. Bijvoorbeeld:
• Persoonlijk leiderschap: wat is dat eigenlijk?
• Gemeenschappelijk doel versus persoonlijke doelen
• Ontwikkelpunten
• Professionaliteit
• Veerkracht
• Je grenzen bepalen
Wilt u meer tijd nemen voor teamvraagstukken? Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Imponerende beelden

Om mijn verhaal kracht bij te zetten, gebruik ik adembenemend beeldmateriaal van mijn expedities naar bergreuzen als de Mount Everest en Gasherbrum 1. Deze visuele ondersteuning zorgt ervoor dat de boodschap daadwerkelijk impact heeft en daarnaast beter blijft hangen. Dat geeft uw team de kans om mijn verhaal ook echt in hun dagelijks leven toe te passen.

Inspirerend schrijver

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Hoog spel, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens – Great Himalaya Trail door Nepal.

Interesse in een krachtige lezing en/of training? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button