COACHING

STIMULEREN TOT GROEI

‘Zet één of twee
stappen tegelijk
omhoog, geen tien’

AFSTAND NEMEN

Wordt u ook zo in beslag genomen door de bezigheden van alle dag dat u eigenlijk niet of nauwelijks de tijd neemt om eens terug te blikken of vooruit te kijken? U kunt Katja Staartjes inschakelen voor een persoonlijk coachingstraject , om afstand te nemen en in rust te ‘sparren’ over de voor u wezenlijke vraagstukken.

Naar buiten

“Uiteraard kan ik naar u toe komen, maar de ervaring leert dat het vaak beter werkt om coachingsgesprekken buiten de eigen omgeving te voeren. Hier, op mijn kantoor in een verbouwde stal op het Sallandse platteland, bent u letterlijk ver weg van alle drukte. U bent hier meer dan welkom.”

In beweging komen

“Ik ben er een warm voorstander van om één of meerdere gesprekken ‘wandelend’ te voeren. De omgeving hier – Nationaal Park de Sallandse heuvelrug – is daartoe ideaal. Door te lopen kom je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk in beweging. Wandelen in de natuur is naar mijn mening dan ook de ideale manier om te reflecteren, overzicht te krijgen en inzichten op te doen. Het lopen vergemakkelijkt een goed gesprek, het stellen van de juiste vragen en het nadenken over oplossingsrichtingen en antwoorden.
Wandelen is de ideale mix tussen inspanning en ontspanning, met het bijkomende voordeel van de buitenlucht. De wandelcoaching helpt u het evenwicht terug te vinden, frisse inzichten op te doen of nieuwe keuzes te maken. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat.”

Management Drives

“We bepalen bij aanvang de gewenste werkwijze. Persoonlijk werk ik graag met de methode van Management Drives, waarbij aan de hand van een vragenlijst een persoonlijk profiel wordt opgesteld. Dit brengt je persoonlijke drijfveren, verwerpingen en de energiebalans + mindset in kaart. Dit geeft een solide basis om concreet verder te werken aan persoonlijk leiderschap.”

Call Now Button