COACHING

STIMULEREN TOT GROEI

‘Zet één of twee
stappen tegelijk
omhoog, geen tien’

AFSTAND NEMEN

Behoefte om eens te reflecteren? We zijn altijd zo druk dat we er nauwelijks nog aan toe komen. Terwijl het zoveel oplevert. Je kunt Katja Staartjes inschakelen voor persoonlijke coaching. Om afstand te nemen en in rust te ‘sparren’ over wezenlijke vraagstukken.

Naar buiten

“Je bent meer dan welkom op mijn kantoor, in een verbouwde stal op het Sallandse platteland, ver weg van alle drukte. Uiteraard kan ik ook naar je toekomen.”

In beweging komen

“Ik ben er een warm voorstander van om één of meerdere gesprekken ‘wandelend’ te voeren. De omgeving hier – Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug – is daartoe ideaal. Door te lopen kom je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk in beweging. Lopen in de natuur is naar mijn mening de ideale manier om te reflecteren, overzicht te krijgen en inzichten op te doen. Het wandelen vergemakkelijkt een goed gesprek, het stellen van de juiste vragen en het nadenken over oplossingsrichtingen en antwoorden.
Wandelen is de ideale mix tussen inspanning en ontspanning, met het bijkomende voordeel van de buitenlucht. Het helpt om frisse inzichten op te doen enhelderheid te creëren.”

Management Drives

“We bepalen bij aanvang de gewenste werkwijze. Persoonlijk werk ik graag met de methode van Management Drives, waarbij aan de hand van een vragenlijst een persoonlijk profiel wordt opgesteld. Dit brengt o.a. je persoonlijke drijfveren, verwerpingen en de energiebalans in kaart. En biedt een solide basis om concreet verder te werken aan persoonlijk leiderschap.”

Call Now Button