VROUWELIJKE SPREKER

UITDAGING GEEFT KANS OM TE GROEIEN

UITDAGING GEEFT KANS OM TE GROEIEN

Bent u op zoek naar een vrouwelijke spreker om uw organisatie te inspireren? Katja Staartjes beklom als eerste Nederlandse vrouw de Mount Everest en leidde daarna diverse expedities in de Himalaya. In haar lezingen daagt zij het publiek uit; hoe kan iedereen op zijn eigen niveau de top bereiken? Individueel, als team, als organisatie? Hierbij zet zij tevens haar ruime ervaring in als manager.

Kans om te groeien

Iedere uitdaging geeft de kans om te leren en te groeien. Of het nu gaat om het beklimmen van de Mount Everest of het uitwerken van uw managementvraagstukken. Hoe kun je je team en organisatie stimuleren om te presteren op de top van je kunnen? Hoe kun je je grenzen verleggen, en wanneer moet je ze juist respecteren?

Lezingen op maat

De presentaties voor uw organisatie worden op maat gemaakt. Hoe lang mag het verhaal duren? Hoeveel interactie is gewenst?
Zijn er thema’s die benadrukt mogen worden, zoals:
• Topprestaties leveren
• Samenwerken
• Authenticiteit & passie
• Persoonlijk leiderschap
• Omgaan met tegenslag
Wilt u meer tijd nemen voor uw teamvraagstukken? Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)dag.

Indrukwekkend beeldmateriaal

Katja vertelt haar verhaal vanuit haar passie voor de bergen en het realiseren van topprestaties. De impact van haar ervaringen komt voor een groot deel van het adembenemende beeldmateriaal dat ze bij de presentatie gebruikt.

Auteur van TopTeams

Katja Staartjes schreef de boeken Hoog spel, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en TopTeams. Dit laatste boek stond op de shortlist voor de verkiezing van Managementboek van het jaar 2020.

Interesse in een inspirerende lezing en/of training? Vraag informatie aan of bel 06 212 742 82.

Call Now Button