KATJA STAARTJES – MOTIVATIE SPREKER

(ONLINE) INSPIRATIE VOOR TEAMWORK & RESULTAAT

‘Hogerop wordt glashelder
of er commitment is.
Aan het doel. En aan elkaar.’

(ONLINE) BEELDPRESENTATIES / WEBINARS  –  KRACHTIGE STORYTELLING

Op zoek naar een motivatie spreker met impact? Live of Online via een webinar? Bergbeklimmer en spreker Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden mee op avontuur naar grote hoogten. Zij beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest (8848 m) als eerste Nederlandse vrouw. Ook leidde zij enkele expedities in de Himalaya.

Een expeditie naar 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle inzichten op gebied van samenwerken, leiderschap en omgaan met verandering en tegenslag. Veerkracht en teamwork zijn de eerste vereisten om het gezamenlijke doel te behalen. En als het goed is, ben je samen sterker. Maar makkelijk is anders, goed samenwerken, zeker onder grote druk.
Katja brengt een beeldpresentatie voorzien van krachtige storytelling; een gepassioneerd verhaal dat impact heeft. Katja deed zelf ruime management-ervaring op en kan daardoor haar expeditie-belevenissen vertalen naar de praktijk van alledag. Er zijn verder grote gelijkenissen tussen een klimexpeditie en de huidige uitdagende Covid-periode. Lees verder>>

Om optimaal aan te sluiten bij uw vraag, wordt de (online) presentatie op maat gemaakt, zowel qua lengte, thematiek als de interactie met de deelnemers. Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid, gericht op leiderschaps- en/of teamontwikkeling. Katja beschikt over een licensie als (Team)Coach Management Drives.

De bergbeklimster schreef vier boeken over haar ervaringen in de bergen. Het laatste boek, TopTeams – Samen bergen verzetten, bereikte de shortlist bij de verkiezing ManagementBoek van het Jaar 2020.

Thema’s teamwork, leiderschap, veerkracht en agility

In de lezing komen diverse thema’s aan de orde, met name op gebied van teamwork, leiderschap veerkracht & agility (wendbaarheid). Zoals:
• Ben je samen onderweg op dezelfde berg? En is de top echt gemeenschappelijk?
• Hoe kun je elkaar versterken?
• Overbruggen van (cultuur)verschillen
• Omgaan met risico’s, fouten en je grenzen
• Eigenaarschap vergroten
• Beter omgaan met tegenwind
• Terug naar de bedoeling / vereenvoudigen.
Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst kunnen specifieke thema’s worden benadrukt.

(Online) Inspiratie op maat

Katja: “Mijn verhaal moet ertoe bijdragen dat de (online)bijeenkomst een succes wordt. Graag bespreek ik de mogelijkheden. Ik maak de presentatie op maat vanuit een van mijn basisverhalen, zoals:

motivatiespreker4_samennaardetop_katjastaartjes_L1060113_300x112

Samen sterker. Door elkaar aan te vullen, verschillen te overbruggen en elkaar te helpen. Met commitment voor één doel. Een flinke uitdaging.

motivatiespreker6_lessismore_katjastaartjes_L1020832_300x112

Omgaan met tegenwind, complexiteit en constante veranderingen. Verleggen van grenzen. Maar vooral wendbaar zijn en je grenzen bewaken.

motivatiespreker5_peakperformance_katjastaartjes_IMG_0067_300x112Webinars: krachtige & interactieve storytelling online, met indrukwekkende beelden. Ter inspiratie en motivatie.

Opdrachtgevers

Katja Staartjes is een zeer ervaren motivatie spreker en verzorgde presentaties voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers bij zeer uiteenlopende gelegenheden. Ook sprak de bergbeklimster op een groot aantal congressen en symposia. Zij is in staat zowel de top als de werkvloer te inspireren en levert steeds meer bijdragen online danwel in een hybride (studio)setting. Katja studeerde levensmiddelentechnologie in Wageningen, met als specialisatie bedrijfskunde. Zij heeft uitgebreide management-ervaring in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector en kan daardoor een goede koppeling maken naar organisatie-vraagstukken. Lees verder»

Open Online Masterclass

Los van de op maat keynote speeches biedt Katja een open online-masterclass. Zij ontwikkelde deze met twee samenwerkingspartners en is gebaseerd op het boek TopTeams. De masterclass kan individueel via losse modules worden gevolgd, op de momenten dat het past. Via zes expeditie-fases behandelt Katja 18 pijlers om uit te groeien tot een topteam. De masterclass kost € 60 ex btw en is aan te schaffen via:
Het Grootste Kennisfestival: Masterclass Samen Bergen Verzetten (6 modules);
Online deSpreker.nl: Masterclass Topteams  (8 modules).

Call Now Button