KATJA STAARTJES – MOTIVATIE SPREKER

INSPIRATIE VOOR TEAMWORK EN RESULTAAT

‘Bouw niet alleen op
de top een feestje,
vier juist de
mijlpalen onderweg’

WAARDEVOLLE INZICHTEN UIT DE BERGEN

Op zoek naar een boeiende spreker? Live of Online? Bergbeklimmer en Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden en een spannend verhaal mee naar grote hoogten. Zij beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld, waaronder Mount Everest (8848 m) als eerste Nederlandse vrouw. Ook leidde zij expedities.

Een expeditie naar 8000 meter is extreem en confronterend. Juist daardoor biedt het waardevolle lessen op gebied van leiderschap, teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag.
Zelf deed Katja ruime management-ervaring op en is daardoor in staat haar expeditie-belevenissen te vertalen naar de uitdagingen binnen organisaties. Zij brengt een gepassioneerd verhaal dat impact heeft.

Om optimaal aan te sluiten bij de opdrachtgever wordt de presentatie op maat gemaakt, zowel qua lengte, thematiek als de interactie met het publiek. Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid, meer gericht op leiderschaps- of teamontwikkeling.

Katja Staartjes schreef 4 boeken over haar ervaringen in de bergen. Het laatste boek, Topteams – Samen bergen verzetten, bereikte de shortlist van de verkiezing ManagementBoek van het Jaar 2020. 

Thema’s samenwerken, leiderschap en agility

In de lezing komen diverse thema’s aan de orde, met name op gebied van teamwork, leiderschap & agility (wendbaarheid). Zoals:
• Ben je wel echt samen onderweg op dezelfde berg? En naar dezelfde top?
• Wat zijn de valkuilen in teamwork en hoe ga je daarmee om?
• Hoe overbrug je (cultuur)verschillen?
• Hoe ga je om met risico’s, angst en fouten?
• Eigenaarschap vergroten, hoe doe je dat?
• Hoe kun je beter omgaan met tegenslag?
• Hoe vergroot je de wendbaarheid?
• Wat zijn uiteindelijk de succesfactoren om je doel te realiseren?
• Hoe kun je vereenvoudigen?
Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst kunnen specifieke thema’s worden benadrukt.

Inspiratie op maat

Katja: “Mijn verhaal moet ertoe bijdragen dat de bijeenkomst een succes wordt. Graag bespreek ik de mogelijkheden. Ik maak de presentatie op maat vanuit een van mijn basispresentaties, zoals:

motivatiespreker4_samennaardetop_katjastaartjes_L1060113_300x112

Samen sterker. Door elkaar aan te vullen, verschillen te overbruggen en elkaar te helpen. Met commitment voor één doel. Een flinke uitdaging.

motivatiespreker6_lessismore_katjastaartjes_L1020832_300x112

Omgaan met een complexe missie en constante veranderingen. Verleggen & bewaken van grenzen.

motivatiespreker5_peakperformance_katjastaartjes_IMG_0067_300x112Krachtige storytelling met indrukwekkende beelden online, gericht op één of enkele thema’s.

Opdrachtgevers

Katja Staartjes is een zeer ervaren spreker en verzorgde presentaties voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers tijdens zeer uiteenlopende gelegenheden. Ook sprak de bergbeklimster op een groot aantal congressen en symposia. Zij is in staat zowel de top als de werkvloer te inspireren en levert steeds meer bijdragen online en in hybride setting. Katja studeerde levensmiddelentechnologie in Wageningen, met als specialisatie bedrijfskunde. Zij heeft uitgebreide management-ervaring in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector en kan daardoor een goede koppeling maken naar organisatie-vraagstukken. Lees verder »

Call Now Button