SPREKER SAMENWERKEN

SAMEN STERK - OPTIMALISEREN VAN DE SAMENWERKING

SAMEN STERK – OPTIMALISEREN VAN DE SAMENWERKING

Bent u op zoek naar een spreker die uw team of afdeling inspireert? Mijn lezingen motiveren uw medewerkers en stimuleren tot een betere teamgeest en samenwerking, om gezamenlijk tot het uiterste te gaan. Hiervoor gebruik ik mijn ervaring als bergbeklimmer en manager.

Waardevolle lessen voor het dagelijks leven en werk

Tijdens mijn expedities heb ik ervaren dat samenwerken een cruciale factor is om topprestaties te leveren. En dat is binnen organisaties niet anders. Daarom vertel ik in mijn lezingen over de waardevolle lessen die ik in de Himalaya leerde en hoe u deze in de dagelijkse praktijk kunt inzetten.

Hechte teamgeest

Factoren die een rol spelen bij succesvol samenwerken:
• Leiderschap
• Gemeenschappelijk doel
• Commitment
• Vertrouwen
• Teamrollen
• Open communicatie
Wilt u meer tijd nemen voor uw teamvraagstukken? Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Lezingen op maat

We bepalen samen de inhoud en duur van de lezing. Uw organisatie ontvangt een presentatie op maat, met een focus op de thema’s die voor u wezenlijk zijn. De thema’s kunnen op interactieve wijze nader worden uitgewerkt.

Indrukwekkend beelden

Ik gebruik uniek beeldmateriaal, om de ervaring die ik tijdens mijn Himalaya-expedities heb opgedaan te illustreren. Het verhaal dat ik vertel gaat leven als uw medewerkers de ontberingen, maar ook de intense ervaringen van een expeditie zien alsof ze er zelf bij zijn. De vergelijking die ik trek met de vraagstukken die u tegenkomt in de dagelijkse praktijk wordt tastbaar. Er zit veel vaart in mijn verhaal en daarnaast is het door de adembenemende foto’s makkelijk om ook gedurende een langere sessie te blijven boeien.

Schrijver van Top-inspiratie

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en Hoog spel.

Interesse in een inspirerende lezing en/of training? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button