TEAM ONTWIKKELING

SAMEN STERKER WORDEN

‘Samenwerken gaat
niet vanzelf’

EVEN AFSTAND NEMEN

Tijdens een teamtraining neem je even afstand van de dagelijkse hectiek en is er de rust om terug te blikken én vooruit te kijken. Een motivatie lezing van bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes vormt het ideale vertrekpunt om te werken aan teamontwikkeling; het biedt de juiste mindset om eerlijk te reflecteren op de eigen situatie. Dit is een voorwaarde om met elkaar in gesprek te gaan over teameffectiviteit, de eigen bijdrage en wat je samen kunt doen om de samenwerking en teamgeest te verbeteren.
Aanvullend behoren tot de mogelijkheden: een klimclinic of outdoor-workshop. Je gaat hierbij in een geheel andere setting aan de slag om de team performance te verbeteren. Katja werkt hierbij samen met Mountain Network, een specialist op dit terrein.

Mogelijkheden

“Een teamtraining is mogelijk vanaf twee dagdelen. Ik ga graag met u in gesprek over de vraagstelling. We kunnen dan het doel van de bijeenkomst concretiseren en besluiten hoe we de training het beste kunnen invullen.”

Voorbeeld training 3 dagdelen
– ochtend: lezing Katja Staartjes + teamvraagstuk
– middag: outdoorworkshop
– avond: evaluatie en actiepunten

Voorbeeld teamtraining 5 dagdelen
– ochtend: lezing Katja Staartjes, model teameffectiviteit + teamvraagstuk
– middag: outdoorworkshop
– avond: evaluatie en teamrollen
– volgende dag: huidige teameffectiviteit
– middag: verbeterpunten en actieplan

“We bepalen bij aanvang de gewenste werkwijze en uiteraard kan het programma ook zonder lezing plaatsvinden. Persoonlijk werk ik graag met de methode van Management Drives, waarbij aan de hand van een vragenlijst persoonlijk profielen van de teamleden worden opgesteld. Het geeft inzicht in ieders persoonlijke drijfveren, verwerpingen en de energiebalans. De combinatie van profielen geeft een groepsprofiel en dat geeft handvatten voor een verbetering van de samenwerking.”

Call Now Button