TEAM ONTWIKKELING

SAMEN STERKER WORDEN

‘Samenwerken gaat
niet vanzelf’

TEAM ONTWIKKELING

Tijdens een teamdag is er tijd voor teamontwikkeling en neem je afstand van de dagelijkse hectiek. Eindelijk rust om terug te blikken én vooruit te kijken. Een inspirerende beeldlezing van bergbeklimmer Katja Staartjes vormt het ideale vertrekpunt om te werken aan de ontwikkeling van je team; een verhaal over persoonlijk leiderschap en samenwerken dat raakt. Daarmee wordt een sfeer gecreëerd die het vergemakkelijkt om je kwetsbaar op te stellen en eerlijk te reflecteren op de eigen situatie. En met elkaar het échte gesprek aan te gaan. Over de boven- en de onderstroom, over je eigen bijdrage en de teameffectiviteit. En wat je kunt doen om verschillen te overbruggen en de samenwerking te verbeteren. Katja beschikt over licenties Management Drives en Deep Democracy (level 3). Meer over de achtergrond van Katja Staartjes vind je hier.
Aanvullende mogelijkheden: een klimclinic of outdoor-workshop. Je gaat hierbij in een andere setting aan de slag om de team performance te verbeteren. Katja werkt hierbij samen met o.a. Mountain Network, een specialist op dit terrein.

Mogelijkheden

“Ik ga graag in gesprek over de vraagstelling en mogelijkheden. We kunnen dan het doel van de bijeenkomst of het traject concretiseren en bepalen hoe we het programma invullen.”

Voorbeeld teamdag (3 dagdelen)
– ochtend: lezing Katja Staartjes + teamvraagstuk
– middag: outdoor-workshop
– avond: evaluatie en actiepunten

Voorbeeld team tweedaagse (5 dagdelen)
– ochtend: lezing Katja Staartjes, model teameffectiviteit + teamvraagstuk
– middag: outdoor-workshop
– avond: evaluatie en teamrollen
– volgende dag: huidige teameffectiviteit
– middag: verbeterpunten en actieplan

Voorbeeld teamdagen in de bergen
Volledig op maat nader af te stemmen. Minimaal 3 dagen volledige beschikbaarheid exclusief reizen.

Uitgebreidere trajecten
Uiteraard is het mogelijk om samen een langduriger traject aan te gaan, en zo meer impact te bewerkstelligen. Daarbij werk ik graag via de methode van Management Drives. Aan de hand van een vragenlijst worden de persoonlijke profielen van het team opgesteld. Het geeft inzicht in ieders persoonlijke drijfveren, verwerpingen en de energiebalans. De combinatie van profielen geeft het teamprofiel en dat is een prachtig vertrekpunt voor teamontwikkeling.”

Call Now Button