GASTSPREKER INHUREN

BEVLOGEN LEZING HELPT UW ORGANISATIE AAN DE TOP

BEVLOGEN LEZING HELPT UW ORGANISATIE AAN DE TOP

Bent u op zoek naar inspiratie en een bevlogen gastspreker voor uw organisatie? Mijn woorden raken uw collega’s in het hart. Mijn ervaring als bergbeklimmer, expeditieleider én manager zet ik in om uw organisatie te helpen om topprestaties neer te zetten.

Verhelderen van managementvraagstukken

Topprestaties realiseren komt aan op focus en doorzettingsvermogen. En op flexibiliteit en samenwerken. Dat geldt zowel tijdens het bergbeklimmen, als voor uw organisatie. In mijn lezingen gebruik ik daarom de klimexpedities als krachtige metafoor voor het verhelderen van de vraagstukken die spelen binnen uw organisatie.

Lezing op maat
De presentatie maak ik op maat. We bepalen samen de duur en de inhoud, met een focus op de thema’s die voor u belangrijk zijn, zoals:
• Topprestaties
• Samenwerken
• Omgaan met tegenslag
• Ethiek en integriteit

Adembenemend beeldmateriaal
Om mijn verhaal kracht bij te zetten, gebruik ik adembenemend beeldmateriaal van mijn expedities naar bergreuzen als de Mount Everest. Deze visuele ondersteuning zorgt ervoor dat de boodschap meer indruk maakt en daarnaast beter blijft hangen. Dat geeft uw medewerkers de kans om mijn verhaal ook echt in hun dagelijks leven toe te passen.

Auteur van Top-inspiratie
Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens – Great Himalaya Trail door Nepal en Hoog spel.

Interesse in een inspirerende lezing en/of training? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button