Nieuw inspiratie-boek 2017

Een droom die al tijden in mijn hoofd zat: een nieuw boek. Eentje met veel foto’s en met focus op het thema samenwerken. En daarmee ook op persoonlijk leiderschap.
Op gegeven moment komt het moment om een droom om te zetten in een plan; dat was precies een jaar geleden. Ik zat met (bergsport)fotograaf Menno Boermans, en zo ontstond het idee om dit boek samen te maken. Kortom: beelden met impact verzekerd!

Inmiddels zijn we aan het werk met de invulling, geweldig om mee bezig te zijn. Het wordt een boek vanuit persoonlijke ervaringen in de bergen, gekoppeld aan het werken in organisaties. De voorlopige titel: TOPTEAMS – samen excelleren. Hoe zorg je ervoor dat je alles uit je team haalt? En samen het best haalbare resultaat neerzet?

Het boek verschijnt in het najaar van 2017, dus het duurt nog even;)
Uitgever is Vakmedianet (voormalig Kluwer), een voor mij vertrouwde partij; een aantal maal was ik spreker op de congressen die zij organiseren en bovendien deed ik interim-opdrachten bij Kluwer. Voor het ontwerp van het boek werken we samen met Hemels van der Hart (zij ontwierpen eerder mijn boek ‘Lopen over de grens). Voor de redactie kan ik terugvallen op Annemiek Recourt. Kortom, een inspiratie-boek maken met een dreamteam, hoe mooi is dat!

Update februari 2017: de titel is bijgesteld naar: TOPTEAMS – samen bergen verzetten