WEBINAR SPREKER

INSPIRATIE VOOR TEAMWORK EN RESULTAAT

TOPSPREKER VOOR WEBINARS

Op zoek naar een webinar spreker voor online inspiratie? Bergbeklimmer en spreker Katja Staartjes kan dan iets voor u betekenen. Zij beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld en was de eerste Nederlandse vrouw die de top van Mount Everest (8848 meter) bereikte. Met indrukwekkende beelden en storytelling neemt zij de webinar-deelnemers ‘mee op expeditie’. Gezien haar jarenlange managementervaring kan zij uitstekend de vertaalslag maken naar de dagelijkse praktijk.

Flinke beproeving

Op grote hoogte leef je op het scherpst van de snede. Je krijgt te maken met ijle lucht, temperaturen verder onder nul, loeiende stormen en gevaarlijke sneeuw- en ijscondities. Je moet anticiperen en inspelen op de onzekerheid, de risico’s en de telkens  veranderende omstandigheden. Het is één grote test op qua teamwork, wendbaarheid en veerkracht. En je loopt er tegen je grenzen aan. Ook de huidige tijd stelt iedereen flink op de proef. Katja legt in haar verhaal de koppeling.

Webinar naar wens

Katja maakt als spreker het webinar op maat t.a.v. de gewenste lengte, inhoud en interactie. Er wordt met name de parallel getrokken naar samenwerken, (persoonlijk) leiderschap, vitaliteit en omgaan met veranderingen. Uiteraard kan er daarbinnen nadruk worden gelegd op specifieke thema’s. “Graag praat ik hier met u op door.”

Samenwerken & Persoonlijk leiderschap

De volgende onderwerpen komen meestal aan de orde:
• Gemeenschappelijk doel & belang
• Open communicatie
• Vertrouwen
• Elkaar aanvullen
• Veerkracht
• Omgaan met veranderingen & agility

Indrukwekkende beelden

Naast de ervaringen van Katja zijn het de beelden die de presentaties echt impact geven. Het is daardoor – ook online – aanzienlijk makkelijker om deelnemers geboeid te houden.

Boeken die inspireren

Katja Staartjes schreef 4 boeken: TopTeams – samen bergen verzetten (met foto’s van Menno Boermans), Lopen over de grens, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance) en Hoog spel. Het laatste boek, TopTeams, bereikte de shortlist voor de verkiezing van managementboek 2020. Meer informatie over TopTeams.

Belangstelling voor een webinar van spreker Katja Staartjes ? Lees dan verder op deze website bij Motivatie spreker.
Of bel met +31 6 212 742 82. Ook kunt u direct en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Call Now Button