SPREKER TEAMWORK

UW TEAM EN TOPPRESTATIES

TEAMWORK EN TOPPRESTATIES

Bent u op zoek naar een spreker die uw team of organisatie inspireert? Mijn lezingen motiveren uw medewerkers en stimuleren tot betere samenwerking en teamwork om gezamenlijk tot het uiterste te gaan. Hierbij zet ik mijn ervaring in als bergbeklimmer en manager.

Waardevolle lessen voor de dagelijkse praktijk

Tijdens mijn expedities als bergbeklimmer heb ik ervaren dat teamwork essentieel is om te presteren. En dat is binnen het bedrijfsleven niet anders. Daarom vertel ik in mijn lezingen over de waardevolle lessen die ik in de Himalaya leerde en hoe u deze in de dagelijkse praktijk kunt inzetten.

Excellent teamwork

Voorwaarden om binnen een team tot goede samenwerking / teamwork te komen:
• Leiderschap
• Teamgeest
• Vertrouwen
• Elkaar aanvullen
• Communicatie
Wilt u meer tijd nemen voor uw teamvraagstukken? Een lezing kan via extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Presentaties op maat

We bepalen samen de inhoud en duur van de lezing. Uw organisatie ontvangt een presentatie op maat, met een focus op de thema’s die voor u belangrijk zijn. Net als de succesfactoren voor een goede samenwerking / teamwork, kunnen ook deze thema’s op interactieve wijze worden uitgewerkt.

Uniek beeldmateriaal

De ervaring die ik tijdens mijn Himalaya-expedities heb opgedaan, illustreer ik met uniek beeldmateriaal. Het verhaal dat ik vertel gaat leven als uw medewerkers de ontberingen, maar ook de intense ervaringen van een expeditie zien alsof ze er zelf bij zijn. De vergelijking die ik trek met de vraagstukken die u tegenkomt in de dagelijkse praktijk wordt tastbaar.

Auteur van Top-inspiratie

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Hoog spel, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance) en Lopen over de grens.

Interesse in een lezing en/of training die inspireert? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button