SPREKER STORYTELLING

INSPIRERENDE LEZING STIMULEERT HET BEREIKEN VAN DE TOP

MET STORYTELLING NAAR DE TOP

Op zoek naar een inspirerende spreker? Via storytelling trek ik parallellen naar het dagelijks leven in organisaties. Ik deel mijn avonturen op de hoogste bergen ter wereld (oa Mount Everest) als bergbeklimmer en expeditieleider aan de hand van adembenemend beeldmateriaal.

Topprestatie vanuit motivatie & teamwork

Belangrijke voorwaarden voor het leveren van topprestaties zijn motivatie en teamwork. Het vraagt moed om keuzes te maken en er echt voor willen gaan. Teamwork vergt commitment en vertrouwen binnen het team. En als het spannend wordt: kun je verschillen overbruggen en heb je iets voor elkaar over? Samen ga je meestal niet sneller, maar je komt wel verder.

Lezingen op maat

U geeft aan hoeveel tijd er beschikbaar is voor de lezing, op welke thema’s de nadruk dient te liggen en hoeveel interactie gewenst is. Vervolgens maak ik het verhaal op maat, met focus op de belangrijke thema’s. Dat zouden bijvoorbeeld kunnen zijn:
• Persoonlijk leiderschap
• Samenwerken
• Veerkracht
• Risico’s nemen
• Agility / wendbaarheid
Een lezing kan met extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Origineel beeldmateriaal

Mijn story wint aan kracht door het indrukwekkende beeldmateriaal dat ik gebruik. De vergelijking tussen het beklimmen van bergreuzen als de Mount Everest en de vraagstukken die spelen in het werk en dagelijks leven worden daarmee tastbaar. Ik garandeer dat mijn verhaal impact heeft.

Auteur van 3 inspirerende boeken

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en Hoog spel.

Interesse in een lezing en/of training die inspireert? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button