ONLINE SPREKER

INSPIRATIE VOOR TEAMWORK EN RESULTAAT

INSPIRERENDE ONLINE SPREKER

Op zoek naar een online spreker en inspiratie via een webinar? Bergbeklimmer en (online) spreker Katja Staartjes kan dan wellicht een bijdrage leveren. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de 8848 meter hoge top van Mount Everest. Zij koppelt haar ervaring als klimmer en expeditieleider aan haar eigen management ervaring en maakt zo de vertaalslag naar de praktijk van alle dag in organisaties.

Storytelling met impact

Ambities realiseren komt aan op focus, doorzettingsvermogen en veerkracht. Samenwerken en wendbaarheid worden daarbij steeds belangrijker, in deze tijden van onzekerheid en razendsnelle veranderingen. Katja neemt de deelnemers online ‘mee op expeditie’: met beelden en storytelling gaan we op avontuur.

Online inspirerende presentaties op maat

De online presentatie of het webinar wordt op maat gemaakt; de inhoud, lengte en interactie worden aangepast naar de vraag. De presentatie van Katja koppelt met name goed aan thema’s rondom teamwork, (persoonlijk) leiderschap, omgaan met veranderingen en grenzen (vitaliteit). Er kan nadruk gelegd worden op bepaalde aspecten:

Mogelijke thema’s

• Vertrouwen
• Open communicatie
• Verschillen overbruggen
• Veerkracht & Wendbaarheid
• Grenzen verleggen én bewaken
Katja Staartjes stemt graat nader met u af.

Uniek beeldmateriaal

Een belangrijk onderdeel van de inspiratie vormen de beelden die worden gebruikt: adembenemende expeditiefoto’s. gemaakt van adembenemend beeldmateriaal. Deze visuele ondersteuning zorgt ervoor dat het verhaal echt raakt en impact heeft.

Inspirerende boeken

Naast bergbeklimmer, coach en online spreker is Katja auteur. Zij schreef 4 boeken: Topteams, Lopen over de grens, Top-inspiratie (vertaald als Peak Performance) en Hoog spel. Het laatste boek, Topteams, stond op de shortlist van vijf genomineerde boeken voor de verkiezing van Managementboek 2020. Meer over het boek Topteams.

Interesse in een bijdrage van Katja als online spreker? Lees verder op deze website bij Motivatie spreker.
Of vraag direct informatie aan. Bellen kan op nummer +31 6 212 742 82.

Call Now Button