ONLINE INSPIRATIE

INSPIRATIE VOOR TEAMWORK EN RESULTAAT

SPREKER VOOR ONLINE INSPIRATIE

Op zoek naar online inspiratie voor webinars met een boeiende spreker? Dan kan bergbeklimmer Katja Staartjes wellicht iets betekenen. Zij is Nederlands eerste vrouw die de top van Mount Everest bereikte en inspireert als spreker. Ook online en via webinars. Zij koppelt haar eigen management-ervaring aan haar ervaring als klimmer en expeditieleider in de Himalaya. En inspireert zo teams en organisaties.

Storytelling met impact
Ambities realiseren komt aan op focus, doorzettingsvermogen en veerkracht. Samenwerken en wendbaarheid worden daarbij steeds belangrijker, zeker in deze tijden van onzekerheid en razendsnelle veranderingen. Katja neemt de deelnemers online ‘mee op expeditie’: met beelden en storytelling gaan we op avontuur.

Online inspiratie op maat
De online presentatie of het webinar wordt op maat gemaakt; de inhoud, lengte en interactie worden aangepast aan de wensen. De presentatie van Katja koppelt met name goed aan thema’s rondom teamwork, (persoonlijk) leiderschap, omgaan met veranderingen en grenzen (vitaliteit). Er kan nadruk gelegd worden op bepaalde aspecten, daarover stem ik graag nader af.

Indrukwekkend beeldmateriaal
Een belangrijk onderdeel van de inspiratie vormen de beelden die worden gebruikt: adembenemend expeditie materiaal. Deze visuele ondersteuning zorgt ervoor dat het verhaal echt raakt en impact heeft.

Boeken Inspiratie
Bergbeklimster Katja Staartjes schreef de boeken TopTeams – samen bergen verzetten, Lopen over de grens, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance) en Hoog spel. Het laatste boek, TopTeams, met foto’s van Menno Boermans, bereikte de shortlist voor de verkiezing van managementboek 2020. Lees meer over TopTeams.

Interesse in een online inspiratie / een webinar? Vraag vrijblijvend een offerte op , vul bijgaand formuliertje in, of bel met +31 6 212 742 82.
U kunt verder lezen op deze website bij Motivatie spreker.

Call Now Button