ONLINE EVENT

INSPIRERENDE WEBINAR SPREKER

INSPIRERENDE SPREKER VOOR ONLINE EVENTS

Een online event / webinar? Bergbeklimmer Katja Staartjes verzorgt ook online interactieve presentaties. Daarmee biedt zij inspiratie voor uw online events. Zij beklom een aantal van de hoogste bergen ter wereld en was de 1e Nederlandse vrouw die op de top van Mount Everest (8848 meter) stond. Met adembenemende beelden en storytelling neemt zij de webinar-groep ‘mee op expeditie’. Gezien haar jarenlange management-ervaring maakt zij een rake vertaalslag maken naar de  praktijk van alle dag.

Ultieme test

Op grote hoogte leef je op de grens. Je krijgt te maken met temperaturen verder onder nul, ijle lucht, loeiende stormen en gevaarlijke sneeuw- en ijscondities. Je moet constant anticiperen en inspelen op de onzekerheid, de risico’s en de abrupt veranderende omstandigheden. Het is één grote beproeving op gebied van samenwerken, leiderschap, veerkracht en wendbaarheid. Ieder loopt er tegen z’n grenzen aan.
Katja: “Ook de huidige tijd stelt ons allen op de proef. In mijn verhaal leg ik de koppeling naar de praktijk in organisaties van vandaag.”

Online event en webinar op maat

Het webinar wordt afgestemd op de vraag en de groep, zoals gewenste lengte, inhoud en interactie. Er wordt met name de parallel getrokken naar de onderwerpen samenwerken, (persoonlijk) leiderschap, vitaliteit en omgaan met veranderingen. Daarbinnen kan nadruk worden gelegd op specifieke thema’s. Katja Staartjes stemt hier graag nader met u over af.

Samenwerken & Persoonlijk leiderschap

De volgende onderwerpen komen in de regel aan de orde in de presentatie:
• Gezamenlijk doel en commitment
• Vertrouwen
• Open communicatie
• Diversiteit en verschillen overbruggen
• Resilience (veerkracht)
• Omgaan met veranderingen & agility (wendbaarheid)

Adembenemende beeldmateriaal

Behalve de ervaringen van Katja, geven de indrukwekkende beelden de presentatie werkelijk impact. Dit is een garantie om de deelnemers – ook online – te blijven boeien.

Inspirerende lectuur

Katja Staartjes is auteur van de volgende boeken: TopTeams – samen bergen verzetten, Lopen over de grens, Top Inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance) en Hoog spel. Het laatste boek, TopTeams, bereikte de shortlist voor ManagementBoek 2020. Hier meer over TopTeams.

Belangstelling voor een online event met inspiratie spreker Katja Staartjes? Lees dan verder op deze website bij Motivatie spreker of Over Katja.
Of bel met +31 6 212 742 82. Ook kunt u het formulier hiernaast invullen of een uitgebreide offerte aanvragen.

Call Now Button