KATJA STAARTJES

DE SPREKER

INSPIRATIE DOOR KATJA STAARTJES – SPREKER STORYTELLING

Op zoek naar een inspiratie spreker? Via storytelling neem ik je mee op expeditie naar de hoogste bergen ter wereld. Ik beklom Mount Everest en andere bergreuzen, en leidde een aantal expedities in de Himalaya. Dit is leven op het scherpst van de snede en dat biedt inzichten op gebied van leiderschap en samenwerken. Graag deel ik mijn ervaringen aan de hand van mijn ervaringen en beeldmateriaal.

Topprestatie vanuit motivatie & teamwork

Belangrijke voorwaarden voor het leveren van topprestaties zijn motivatie en teamwork. Het vraagt moed om keuzes te maken en er echt voor willen gaan. Teamwork vergt commitment voor het gezamenlijke doel en vertrouwen. En kun je uiteindelijk verschillen overbruggen en heb je iets voor elkaar over? Samen ga je meestal niet sneller, maar kom je wel verder!

Lezingen op maat

Graag stem ik af hoeveel tijd er beschikbaar is voor de lezing, op welke thema’s de nadruk dient te liggen en hoeveel interactie gewenst is. Vervolgens maak ik het verhaal op maat, met focus op de belangrijke thema’s. Zoals:
• Persoonlijk leiderschap
• Samenwerken / Teamwork
• Veerkracht
• Risico’s nemen
• Wendbaarheid / Agility
Een lezing kan met extra dagdelen worden uitgebreid naar een (team)training.

Origineel beeldmateriaal

Mijn woorden komen tot leven door het indrukwekkende beeldmateriaal dat ik tijdens mijn lezingen gebruik. De vergelijking tussen het beklimmen van bergreuzen als de Mount Everest en de vraagstukken in het dagelijks leven en werk worden daarmee tastbaar. Ik garandeer dat mijn verhaal inspireert en impact heeft.

Auteur van 3 inspirerende boeken

Naast gastspreker ben ik auteur. Ik schreef de boeken Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance), Lopen over de grens en Hoog spel.

Interesse in een lezing en/of training die inspireert? Vraag informatie aan of bel 06 21 27 42 82.

Call Now Button