INSPIREREND WEBINAR

INSPIRATIE VOOR MEER TEAMWORK EN VEERKRACHT

ONLINE INSPIREREND WEBINAR

Op zoek naar een inspirerend webinar? Wellicht kan spreker en bergbeklimmer Katja Staartjes iets betekenen. Zij was de eerste Nederlandse vrouw op de top van Mount Everest (8848 meter). Met indrukwekkende beelden en storytelling neemt zij de webinar-deelnemers ‘mee op expeditie’. Gezien haar management-ervaring in zowel bedrijfsleven als publieke sector maakt zij een rake koppeling naar de praktijk in organisaties.

Parallellen naar de praktijk

Katja Staartjes beklom bergreuzen in de Himalaya en leidde enkele expedities. In de ijle lucht van 8000 meter is het letterlijk leven op de grens. In die extreme omstandigheden moet je constant inspelen op de risico’s, de onzekerheid en de snel veranderende omstandigheden. Het is een test op veerkracht, wendbaarheid (agility) en teamwork. En vooral is het de ultieme test of je je grenzen kunt bewaken.

Inspirerend Webinar op maat

Katja: “de online presentatie / het webinar wordt aangepast qua lengte, inhoud en mate van interactie. De bijdrage linkt met name aan thema’s als samenwerken, (persoonlijk) leiderschap, vitaliteit en omgaan met veranderingen. De nadruk kan gelegd worden op specifieke thema’s. Ik overleg hierover graag nader met u.”

Indrukwekkend beeldmateriaal

Bij het webinar wordt gebruik gemaakt van adembenemend beeldmateriaal. Hierdoor raakt het verhaal en heeft het impact.

Inspirerende boeken

Katja Staartjes schreef vier boeken: TopTeams – samen bergen verzetten (met foto’s van Menno Boermans), Lopen over de grens, Top-inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance) en Hoog spel. Het laatste boek, TopTeams, bereikte de shortlist voor de verkiezing van ManagementBoek 2020. Meer over TopTeams.

Interesse in een inspirerend webinar? Vraag vrijblijvend een offerte op of bel +31 6 212 742 82.
Of lees verder op deze website bij Motivatie spreker.

Call Now Button