INSPIREREND WEBINAR

INSPIRATIE VOOR MEER TEAMWORK EN VEERKRACHT

ONLINE INSPIREREND WEBINAR

Op zoek naar een inspirerend webinar? Wellicht kan spreker en bergbeklimmer Katja Staartjes iets betekenen. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van o.a. Mount Everest (8848 meter). Met indrukwekkende beelden en storytelling neemt zij de webinar-deelnemers ‘mee op expeditie’. Gezien haar management-ervaring in zowel bedrijfsleven als publieke sector maakt zij een rake koppeling naar de praktijk in organisaties en de actualiteit.

Parallellen naar de praktijk

Katja Staartjes beklom bergreuzen in de Himalaya en leidde enkele expedities. In de ijle lucht van 8000 meter is het letterlijk leven op de grens. In die extreme omstandigheden moet je constant inspelen op de risico’s, de onzekerheid en de snel veranderende omstandigheden. Het is een test op veerkracht, wendbaarheid (agility) en teamwork. En vooral is het de ultieme test of je in staat bent je grenzen te bewaken.

Inspirerend Webinar op maat

Katja: “de online presentatie / het webinar wordt aangepast qua lengte en inhoud op de vraag, groep en organisatie. De bijdrage linkt met name aan thema’s als samenwerken, (persoonlijk) leiderschap, vitaliteit en omgaan met veranderingen. Er kan nadruk worden gelegd op specifieke thema’s. Ook online is het uitstekend mogelijk om interactie in te bouwen. Graag overleg ik nader wat het beste past.”

Indrukwekkend beeldmateriaal

Bij het webinar wordt gebruik gemaakt van adembenemend beeldmateriaal. Hierdoor raakt het verhaal en heeft het impact.
Technisch gezien deelt Katja haar beelden via tools als MS Teams, Zoom, Webex etc. Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit een studio te presenteren, als het een hybride event betreft.

Inspirerende boeken

Katja Staartjes schreef vier boeken: TopTeams – samen bergen verzetten (met foto’s van Menno Boermans), Lopen over de grens, Top Inspiratie (in het Engels vertaald als Peak Performance) en Hoog spel. Het laatste boek TopTeams bereikte de shortlist voor de verkiezing van ManagementBoek 2020. Meer over TopTeams.

Interesse in een inspirerend webinar? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel +31 6 212 742 82.

Of lees verder op deze website: Motivatie spreker | Spannende Expedities | Inspirerende boeken | Media | Nieuws | Over Katja |

Call Now Button