ONLINE WEBINAR

KRACHTIGE STORYTELLING

´Maak
de verschillen
overbrugbaar´

WEBINAR: ONLINE & HYBRIDE INSPIREREN

Online webinar? Katja Staartjes inspireert ook online. Een belangrijke rol bij een webinar spelen de impactvolle beelden: foto’s en filmpjes met daarbij het persoonlijke verhaal van Katja. Dat leidt tot krachtige storytelling. Een werkwijze die goed werkt: 10/15/20-minuten storytelling en dan interactie via vragen/chats/break-out rooms. Dit kan een aantal keer herhaald worden. Ook kan er hybride gewerkt worden, vanuit een studio, met live-streaming.
Bij elk webinar stelt Katja een exemplaar TopTeams beschikbaar, boordevol inspiratie via foto’s en verhalen. Het boek bereikte de shortlist voor ManagementBoek 2020.

Voorbeelden thema’s ONLINE WEBINAR

peakperformance4a_leiderschap_katjastaartjes_IMG_0224_300

Krachtig Leiderschap

Hoe haal je alles uit jezelf en je team? Het begint bij zelfkennis en vertrouwen. Zorgen dat je elkaar aanvult. Het belang van kwetsbaarheid, een positieve houding en professionaliteit.

peakperformance4C_bezieling_katjastaartjes_L1040934_300

Volledig commitment

Naarmate je langer onderweg bent wordt duidelijk of er echt commitment is. Of je hetzelfde doel hebt, of dat je eigenlijk onderweg bent op verschillende bergen. Of het gezamenlijk belang voorgaat, en je iets voor elkaar over hebt. Dat is teamwork.

peakperformance4B_samenwerken_katjastaartjes_L1020816_300

Omgaan met grenzen

Hoe ga je om met je grenzen? Individueel en als team? Als de tegenwind maar doorbeukt? Wat is het moment dat de grens bereikt is? En je beter kunt omkeren of de koers aanpassen? Of is er toch een manier om de grens te verleggen?

Praktische zaken online webinar

Katja Staartjes: “Graag bespreek ik de wensen en mogelijkheden voor het webinar. Online-bijdragen zijn in de regel bondiger dan een reguliere ‘live-presentatie’. Het is afhankelijk van de opzet van de bijeenkomst, het aantal mensen dat inlogt, etc. En of ik hybride presenteer vanuit een studio, dan wel dat ik op mijn kantoor zit en inlog via ZOOM / MS Teams / GoToMeeting. In dat geval deel ik mijn presentatie en dat blijkt uitstekend te werken, zeker met een rechtstreekse live chat.”
N.B. In april 2020 deed Katja haar eerste webinar via uitgever Management Impact. Via deze link is het webinar terug te kijken. Zij was hierbij in gesprek met de moderator. Het betrof een interactief gesprek, niet te verwarren met een ‘normale’ beeldlezing, waarbij Katja zelf presenteert.

Call Now Button