ONLINE WEBINARS

KRACHTIGE STORYTELLING

´Geen top
zonder
risico´

WEBINAR / HYBRIDE – ONLINE INSPIREREN

Katja Staartjes inspireert ook via online webinars. Een belangrijke rol spelen daarbij de impactvolle beelden: foto’s en filmpjes met daarbij het persoonlijke verhaal van Katja. Dat leidt tot krachtige storytelling. Een werkwijze die goed werkt: 10/15/20-minuten storytelling en dan interactie via vragen/chats/’break out rooms’. Dit kan een aantal keer herhaald worden. Ook kan er hybride gewerkt worden, vanuit een studio, met live-streaming.

Voorbeelden thema’s ONLINE INSPIRATIE

peakperformance4a_leiderschap_katjastaartjes_IMG_0224_300

Krachtig Leiderschap

Hoe haal je alles uit jezelf en je team? Het begint bij zelfkennis en een sfeer van vertrouwen. Zorgen dat je elkaar aanvult. Het belang van kwetsbaarheid, een positieve houding en professionaliteit.

peakperformance4C_bezieling_katjastaartjes_L1040934_300

Commitment

Naarmate je samen langer onderweg bent wordt steeds duidelijker of er echt commitment is. Of je werkelijk hetzelfde doel hebt, of dat je eigenlijk onderweg bent op verschillende bergen. Of het gemeenschappelijk belang voorgaat, en je iets voor elkaar over hebt. Dat is teamwork.

peakperformance4B_samenwerken_katjastaartjes_L1020816_300

Omgaan met grenzen

Hoe ga je ermee om als de grens in zicht komt? Individueel en als team? Als het maar blijft stormen en je loopt op je tandvlees. Hoe kun je de grens verleggen, maar vooral: wat is het moment dat de grens bereikt is, en je omkeert? En misschien beter een andere richting kunt opgaan?

Praktische zaken online webinars

Katja Staartjes: “Graag bespreek ik de wensen en mogelijkheden voor het webinar. Online-bijdragen zijn in de regel bondiger dan een reguliere ‘live-presentatie’. Het is geheel afhankelijk van de opzet van het webinar of de bijeenkomst, het aantal mensen dat inlogt, etc. En of ik presenteer vanuit een studio van de opdrachtgever (hybride) dan wel dat ik op mijn kantoor zit via ZOOM / MS Teams / GoToMeeting.
N.B. In april 2020 deed ik mijn eerste webinar via uitgever Management Impact. Via deze link is het webinar terug te kijken. Ik was hierbij in gesprek met de moderator. Het betrof een interactief gesprek, niet te verwarren met een ‘normale’ beeldlezing, waarbij ik zelf mijn presentatie bedien met de  afstandsbediening.

Call Now Button