TOPTEAMS

SAMEN BERGEN VERZETTEN

Topteams – Samen bergen verzetten

verschijnt eind 2017, uitgeverij Vakmedianet
ism. met fotograaf Menno Boermans
hardcover, ca 216 pagina’s
formaat 20 x 24 cm (b x h)
€ 29,90

INSPIRATIE VOOR TEAMWORK

De wereld verandert razendsnel. We moeten onze weg vinden in globalisering en de voortschrijdende technologie en digitalisering. De aarde warmt op en raakt uitgeput. Dat vraagt andere businessmodellen en werkmethoden, waarbij vereenvoudiging, wendbaarheid en vooral samenwerking steeds belangrijker worden. Om deze grensverleggende prestaties mogelijk te maken zijn topteams nodig. Want de top haal je niet alleen.

In je eentje ga je misschien sneller, samen kom je uiteindelijk verder. Maar hoe werkt dat, teamwork? Effectief samenwerken is niet bepaald simpel. Het begint al bij het doel: ben je eigenlijk wel op pad naar dezelfde top? En welke route kies je? Hoe zorg je voor een goede teamgeest? Naarmate je dichter bij het doel komt, wordt de uitdaging groter. Hoe overbrug je verschillen? Kun je elkaars sterke punten inzetten en elkaars zwakke punten opvangen? Het is de kunst om alles uit je team te halen, zodat je samen het maximale realiseert. En je eigen grenzen verlegt. Hoe word je kortom zo’n topteam?

Katja Staartjes beschrijft 18 pijlers die van een team een topteam maken. Hierbij wordt het expeditieklimmen als metafoor ingezet. Hoog in de bergen word je tot het uiterste op de proef gesteld; het is dé test op gebied van samenwerken en persoonlijk leiderschap. Hoe je samen bergen verzet wordt als geen ander geïllustreerd door bergsportfotograaf Menno Boermans. De vormgeving van Topteams wordt verzorgd door bureau Hemels van der Hart, vaste partner van Katja en de partij die ook Lopen over de grens ontwierp. Het boek wordt uitgegeven door Vakmedianet en verschijnt eind 2017.

Je kunt het boek alvast reserveren via Managementboek.
Nadat Topteams – Samen bergen verzetten is verschenen, kan het gesigneerd besteld worden via deze site.

Call Now Button